Formació tant dins com fora de la pista

Per a elevar al màxim el nivell del nostre esport, cal formar-se constantment. Valencia Basket aposta per compartir coneixements a través dels millors ponents, nacionals i internacionals, per a continuar millorant tant dins de la pista com en totes les àrees que emboliquen el bàsquet. Apunta't a les pròximes jornades!

Jornada de formació d'entrenadors amb Óscar de Paula

El dimecres 27 de març a les 20:30h arriba la quarta jornada de formació d'entrenadors de la temporada 23-24 amb Óscar de Paula, que oferirà un clínic en la pista central de L'Alqueria del Basket. Es podrà seguir tant de manera presencial en L'Alqueria del Basket com a en línia (en directe i en diferit). El tècnic impartirà un clínic sobre la matèria: “Estratègies metodològiques per a un feedback efectiu”. La participació és vàlida com a hores de formació de FEB i FBCV i compta amb la certificació de la UV.

Jornada de formació d'entrenadors amb Ángel González Jareño

El dimecres 6 de març a les 20:30h arriba la tercera jornada de formació d'entrenadors de la temporada 23-24 amb Ángel González Jareño, que oferirà un clínic en la pista central de L'Alqueria del Basket. Es podrà seguir tant de manera presencial en L'Alqueria del Basket com a en línia (en directe i en diferit). El tècnic impartirà un clínic sobre la matèria: “Construcció de la defensa en tot el camp”. La participació és vàlida com a hores de formació de FEB i FBCV i compta amb la certificació de la UV.

Jornada de formació d'entrenadors amb David Soria

El dijous 25 de gener a les 20:30h arriba la segona jornada de formació d'entrenadors de la temporada 23-24 amb David Soria, que oferirà un clínic en la pista central de L'Alqueria del Basket. Es podrà seguir tant de manera presencial en L'Alqueria del Basket com a en línia (en directe i en diferit). El tècnic impartirà un clínic sobre la matèria: “Objectius en Seleccions de Formació FEB”. La participació és vàlida com a hores de formació de FEB i FBCV i compta amb la certificació de la UV.

Jornada de formació d'entrenadors amb Maros Kovacik

El dijous 2 de novembre a les 20:30h arriba la primera jornada de formació d'entrenadors de la temporada 23-24 amb Farigoles de Menorca Kovacik, que oferirà un clínic en la pista central de L'Alqueria del Basket. Es podrà seguir tant de manera presencial en L'Alqueria del Basket com a en línia (en directe i en diferit). El tècnic impartirà un clínic sobre la matèria: “Transition defense – pas a pas”. La participació és vàlida com a hores de formació de FEB i FBCV i compta amb la certificació de la UV.

Jornada de formació d'entrenadors amb Fabián Téllez

El dijous 26 de gener a les 20:30h arriba la segona jornada de formació d'entrenadors de la temporada 22-23 amb Fabián Téllez, que oferirà un clínic en la pista central de L'Alqueria del Basket. Es podrà seguir tant de manera presencial en L'Alqueria del Basket com a en línia (en directe i en diferit). El tècnic impartirà un clínic sobre la matèria: “Disseny de tasques. Sinergies ofensives”. La participació és vàlida com a hores de formació de FEB i FBCV i compta amb la certificació de la UV.

Jornada de formació d'entrenadors amb Jota Cuspinera

El dimecres 23 de novembre a les 20:30h arriba la primera jornada de formació d'entrenadors de la temporada 22-23 amb Jota Cuspinera, que oferirà un clínic en la pista central de L'Alqueria del Basket. Es podrà seguir tant de manera presencial en L'Alqueria del Basket com a en línia (en directe i en diferit). El tècnic impartirà un clínic sobre la matèria: “Aspectes a considerar en l'ensenyament del mà a mà”. La participació és vàlida com a hores de formació de FEB i FBCV i compta amb la certificació de la UV.

Jornada de formació amb Luigi Lamónica

El diumenge 19 de juny a les 10:30h arriba la huitena jornada de formació de la temporada 21-22 amb Luigi Lamonica, que oferirà un clínic en la pista central de L'Alqueria del Basket. És gratuïta i només es pot seguir de manera presencial en L'Alqueria del Basket. El reconegut àrbitre impartirà un clínic en anglés sobre la matèria: "Interpretation of the contacts". La participació és vàlida com a hores de formació de FEB i FBCV.

Jornada de formació d'entrenadors amb Salva Maldonado

El dimecres 21 d'abril a les 20:30h arriba la setena jornada de formació d'entrenadors de la temporada 21-22 amb Salva Maldonado, que oferirà un clínic en la pista central de L'Alqueria del Basket. Es podrà seguir tant de manera presencial en L'Alqueria del Basket com a en línia (en directe i en diferit). A més, s'afig enguany la possibilitat de viure una completa "Coach Experience" per a aquells entrenadors que vulguen fer un pas més en la seua formació, amb l'assistència a una xarrada de Vlado Babic, coordinador de l'Escola de L’Alqueria del Basket, sobre la progressió metodològica i el disseny de tasques en etapes de minibasket a les 18:45h. Salva Maldonado impartirà un clínic sobre la matèria: "Joc dinàmic i espais". La participació és vàlida com a hores de formació de FEB i FBCV i compta amb la certificació de la UV.

Jornada de formació d'entrenadors amb Joan Plaza

El dimecres 23 de març a les 20:30h arriba la sisena jornada de formació d'entrenadors de la temporada 21-22 amb Joan Plaza, que oferirà un clínic en la pista central de L'Alqueria del Basket. Es podrà seguir tant de manera presencial en L'Alqueria del Basket com a en línia (en directe i en diferit). A més, s'afig enguany la possibilitat de viure una completa "Coach Experience" per a aquells entrenadors que vulguen fer un pas més en la seua formació, amb l'assistència a una sessió d'entrenament amb Ramón Congost i la seua infantil B masculí a les 18:45h. Joan Plaza impartirà un clínic sobre la matèria: “Vitals en defensa i prioritats del rebot”. La participació és vàlida com a hores de formació de FEB i FBCV i compta amb la certificació de la UV.

Jornada de formació d'entrenadors amb Gloria Estopà

El dimecres 23 de febrer a les 20:30h se celebra la cinquena jornada de formació d'entrenadors de la temporada 21-22 amb Gloria Estopà, que oferirà un clínic en la pista central de L'Alqueria del Basket. Es podrà seguir tant de manera presencial en L'Alqueria del Basket com a en línia (en directe i en diferit). L'entrenadora especialitzada en bàsquet femení impartirà un clínic sobre la matèria: "Opcions de joc entre el contraatac i la transició". La participació és vàlida com a hores de formació de FEB i FBCV i compta amb la certificació de la UV.

Jornada de formació d'entrenadors amb Paco Alarcón

El dimecres 26 de gener a les 20:30h arriba la quarta jornada de formació d'entrenadors de la temporada 21-22 amb Paco Alarcón, que oferirà un clínic en la pista central de L'Alqueria del Basket. Es podrà seguir tant de manera presencial en L'Alqueria del Basket com a en línia (en directe i en diferit). A més, s'afig enguany la possibilitat de viure una completa "Coach Experience" per a aquells entrenadors que vulguen fer un pas més en la seua formació, amb l'assistència a una sessió d'entrenament amb Paco Pardo i el seu aleví masculí a les 18:30h. Paco Alarcón impartirà un clínic sobre la matèria: “Progressió de l'ús de la recepció. Minibasket”. La participació és vàlida com a hores de formació de FEB i FBCV i compta amb la certificació de la UV.

Jornada de formació d'entrenadors amb Borja Comenge

El dijous 23 de desembre a les 18:30h arriba la tercera jornada de formació d'entrenadors de la temporada 21-22 amb Borja Comenge, que oferirà un clínic en la pista central de L'Alqueria del Basket. Es podrà seguir tant de manera presencial en L'Alqueria del Basket com a en línia. A més, s'afig enguany la possibilitat de viure una completa "Coach Experience" per a aquells entrenadors que vulguen fer un pas més en la seua formació, amb l'assistència a una sessió de preparació física a les 17:30h. Borja Comenge impartirà un clínic sobre la matèria: “Desenvolupament dels fonaments individuals en l'atac contra el canvi defensiu”. La participació és vàlida com a hores de formació de FEB i FBCV i compta amb la certificació de la UV. Tots els inscrits contaran amb una entrada per a presenciar el partit ACB que tindrà lloc a les 20:30 a la Fonteta davant Obradoiro.

Jornada de formació d'entrenadors amb Diego Epifanio

El dijous 18 de novembre a les 20:30h arriba la segona jornada de formació d'entrenadors amb Diego Epifanio, que oferirà un clínic en la pista central de L'Alqueria del Basket. Es podrà seguir tant de manera presencial en L'Alqueria del Basket com a en línia. A més, s'afig enguany la possibilitat de viure una completa "Coach Experience" per a aquells entrenadors que vulguen fer un pas més en la seua formació, amb l'assistència a un entrenament del LEB Plata dirigit per Xavi Albert a les 18:00h. Diego Epifanio oferirà un clínic sobre la matèria: “Conceptes en l'eixida de pressió buscant superioritats ofensives”. La participació és vàlida com a hores de formació de FEB i FBCV i compta amb la certificació de la UV.

Jornada de formació d'entrenadors amb Ferran Pizcueta

El dijous 21 d'octubre a les 20:30h, Valencia Basket obri una nova temporada de jornades de formació d'entrenadors amb el tècnic del planter taronja, que oferirà un clínic en la pista central de L'Alqueria del Basket. Es podrà seguir tant de manera presencial en L'Alqueria del Basket com a en línia. A més, s'afig enguany la possibilitat de viure una completa "Coach Experience" per a aquells entrenadors que vulguen fer un pas més en la seua formació. Ferran Pizcueta oferirà un clínic sobre la matèria: “Desenvolupament de les habilitats motrius genèriques i específiques amb intencionalitat tàctica previ al pensament tàctic i creatiu en el bàsquet”. La participació és vàlida com a hores de formació de FEB i FBCV i tindrà la certificació de la UV.

Jornada de formació d'entrenadors V Memorial Raúl Jiménez

L'Alqueria del Basket acollirà el 5 i 6 de juny la 5a edició del “Memorial Raúl Jiménez”. Dues jornades de formació gratuïtes amb els millors ponents que se celebraran paral·lelament amb les finals del Euroleague Basketball Adidas Next Generation Tournament. El programa seguirà la següent cronologia: Dissabte 5 de juny: 09:30h. Jota Cuspinera: “Construcció del contraatac i del joc en transició”. 10:45h. Zan Tabak: "Ocupació d'espais en joc en pal baix”. Diumenge 6 de juny: 9:30h. Sito Alonso: “Tu preguntes, Sito contesta”. 13:00h. Carles Durán: “Exercicis per a millorar la defensa del bloqueig directe”. Aquestes jornades seran vàlides per a computar les seues hores com a pràctiques dels cursos d'entrenador de la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana i la Federació Espanyola de Bàsquet. Els clínics es podran seguir de manera presencial en L’Alqueria del Basket o en línia al Youtube del Valencia Basket i es podrà veure en directe i en diferit. Els entrenadors que vulguen validar les hores amb els cursos de la FBCV i la FEB han de veure-ho en directe en línia o presencial.

Jornada de formació d'entrenadors amb Arturo Ortiz

Dimecres que ve 26 de maig a les 20:00h, el preparador físic compartirà amb els entrenadors inscrits els seus coneixements en una jornada de formació que es podrà seguir tant de manera presencial en L'Alqueria del Basket si la situació sanitària ho permet- com a en línia. Es podrà veure en directe i en diferit. Arturo Ortiz oferirà un clínic sobre la matèria: “Model de Preparació Física integrada en Bàsquet”. La participació és vàlida com a hores de formació de FEB i FBCV.

Jornada de formació d'entrenadors amb Rubén Burgos i Santi Pérez

Dimecres que ve 12 de maig a les 20:00h, l'entrenador principal i el tècnic ajudant del primer equip femení del Valencia Basket oferiran un clínic que es podrà seguir tant de manera presencial en L'Alqueria del Basket si la situació sanitària ho permet- com a en línia. Es pot veure en directe i en diferit. Rubén Burgos i Santi Pérez compartirà els seus coneixements sobre la matèria: “Preparació de Partit. Proposta de setmana i exercicis”. La participació és vàlida com a hores de formació de FEB i FBCV.

Jornada de formació d'entrenadores amb Javier Torralba

Dijous que ve 15 d'abril a les 20:00h, el tècnic compartirà amb els entrenadors inscrits els seus coneixements en un clínic que es podrà seguir tant de manera presencial en L'Alqueria del Basket si la situació sanitària ho permet- com a en línia. Es podrà veure en directe i en diferit. Javier Torralba impartirà un clínic sobre la matèria: "Construint el joc col·lectiu a partir de la idea de Early offense Molecules". És a dir, adaptar al joc d'equip diferents detalls tàctics. La participació és vàlida com a hores de formació de FEB i FBCV.

Jornada de formació d'entrenadores amb Dave Love

Esta jornada oberta de formació gratuïta serà el dijous dia 1 d'abril a les 20:30h a través del compte de YouTube del Valencia Basket i servirà com a mostra del treball al qual podran optar tots els jugadors i jugadores inscrits al Shooting Academy que tindrà lloc aquest estiu en L'Alqueria del Basket. El tema de la ponència és: "Errors habituals en el tir, correcció i metodologia". A la finalització del clínic, Dave Love atendrà les preguntes dels entrenadors. A més, l'activitat serà vàlida per a computar les seues hores com a pràctiques dels cursos d'entrenador de la FEB i la FBCV.

Jornada de formació d'entrenadors amb Daniel Gómez Otero

Dimecres que ve 17 de març a les 20:00h, l'entrenador espanyol il-lustrará els técnics presents en un clínic que es podrá seguir tant de manera presencial en L'Alqueria del Basket -si la situació sanitária ho permet com online, una de les novetats del programa d'enguany. Es pot veure en directe i en diferit. Daniel Gómez Otero compartirá els seus coneixements sobre la matéria: "Jugant des del bloqueig indirecte", una opció ofensiva que oferix moltes possibilitats en l'atac. La participació és válida com a hores de formació de FEB i FBCV.

Jornada de formació d'entrenadores amb Diego Ocampo

El pròxim 18 de febrer a les 20:00h, l'experimentat entrenador compartirà els seus coneixements en un clínic que es podrà seguir només de manera en línia. Diego Ocampo ensenyarà als entrenadors assistents "Tasques Divertides per a l'Aprenentatge de la Defensa", una demostració de com es pot treballar l'aspecte defensiu d'una manera dinàmica i atractiva. La participació en la xarrada compta amb la certificació de la Universitat de València i el suport de la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana, per la qual cosa l'activitat serà vàlida per a computar les seues hores com a pràctiques dels cursos d'entrenador de la FBCV.

Aquest lloc utilitza cookies

Aquest lloc web utilitza cookies, a més de servir per a obtindre dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris, s'utilitzen per a prestar o habilitar serveis o finalitats sol·licitats pels usuaris. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració o obtindre més informació en la nostra política de cookies.